Referenties

Welkom bij "John Janssen Stucadoorbedrijf" in Blerick

Copyright John Janssen © All Rights Reserved

10 april 2016

John, bedankt voor je vakwerk. Precies wat we wilde hebben. Je hebt van een zeer gecompliceerde opdracht iets apparts gemaakt. Ik geniet er iedere dag met volle teugen van. Je hebt er zelfs voor ons een echt herenhuis van gemaakt. Als onze kinderkamer zover is laten we het je direct weten. Dan voelt hij of zij zich zeker direct thuis bij ons.

Candy Koolen Weert

 

Candy, bedankt voor deze leuke reactie. Ik vond het zelf ook een echte uitdaging om hier iets moois van te maken. Bedankt dat we foto's mochten plaatsen.

 

 

3 oktober 2016

John, bedankt voor je diensten. Wij zijn zeer tevreden over het perfecte stucwerk en aangebrachte sierpleister in onze nieuwe badkamer en gerenoveerde slaapkamer. Het is ons prima bevallen, ook de propere en nauwkeurige manier van werken.

Neerkant, Toos en Piet Joosten

 

Toos en Piet, bedankt voor deze referentie, het plezier en de lekkere koffie.

 

12 november 2016

John K Maasbree.

Gezocht via internet een Stucadoor

Wij kwamen uit bij John Janssen, hem uitgenodigd voor het uit te voeren werk

te bekijken en zijn advies hierover.

Het aanbrengen van spachtelputz.

Wat ook belangrijk voor ons was dat hij snel met de klus kon beginnen.

Dat was bij hem geen probleem , binnen 2 dagen was hij aan de slag.

En twee dagen later was het hele appartement klaar, in totaal zo,n 144 m2

Het werk is door John met zijn Team perfect uitgevoerd.

Wij waren onder de indruk hoe deze mannen hun werk afleveren.

Kwaliteit staat op de eerste plaats, zijn prijs is zeer scherp.

Als wij een cijfer mochten geven dan komen wij uit bij een 9.

Een echte aanrader.

 

John, bedankt voor deze referentie. Het is voor ons altijd wel een leuke uitdaging om tevreden mensen en een prachtig stukje werk achter te laten. Het is ons nu ook weer gelukt. Jij ook bedankt voor de verwennerijen en het plezier wat we met elkaar gehad hebben.

 

 

27 november 2016

Robin G.

We hadden op korte termijn een stucadoor nodig. John kwam kijken en kon ook snel beginnen. Over het werk niets te klagen. Gezellige man die goed werk af heeft geleverd. Wegens omstandigheden was hij zelfs bereid om op zondag de klus af te maken. John wij zijn dik tevreden. Bedankt.

 

30 aug 2016 18:54

Jos uit Heel

John is een echte vakman. Ik heb verschillende stukadoors bij mij aan het werk gehad maar John steekt er ver bovenuit. Zijn werk is goed, ruimt alles mooi op. Zeker geen knoeiert. John de volgende keer kom ik zeker weer bij jou terug. Groetjes Jos

 

Jos, bedankt voor de referentie en de leuke opdracht.

 

1 mei 2017

Hoi John,

Bedankt voor het goede werk dat je hebt geleverd. Onze woonkamer en keuken zijn echt mooi geworden, we zijn erg tevreden. Wat ook wordt bevestigd door de leuke reacties die we krijgen van vrienden en familie.

Met groet Nellie & Jan Strijker

 

Bedankt Jan en Nellie. Mooi dat ook je vrienden en familie leuk reageren. Zo houd ik mijn opdrachten-portefeuille mooi gevuld.

 

9 juni 2017

Dag John!

Je bent bij ons komen stucen door de aannemer die we ingehuurd hebben om onze aanbouw te plaatsen. Vanaf dag een een prima attitude qua werken. Hard en precies werken heb jij hoog in het vaandel staan. Denkt mee met de klus en bent flexibel in je werk! Daarbij ben je zelfs leuk met kinderen! We zullen je zeker aanbevelen voor iedereen die een stucadoor nodig heeft! Kwaliteit is inderdaad een keuze!

Groeten,

Familie Jacobs uit Blerick